5 modele de pantaloni pe care orice bărbat ar trebui să îi aibă în garderobă

 

Cum și unde îi purtăm?

Pentru că viața noastră se desfășoară pe repede înainte, ținutele noastre de zi ar trebuie să fie atât versatile, cât și foarte cool. Iar pentru că noi vrem ca tu să fii mereu pregătit de orice ocazie și să te simți bine în hainele tale, ți-am pregătit o listă cu 5 modele de pantaloni care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă și pe care le poți purta cu ușurință pe parcursul zilei, la diverse ocazii.

  1. Pantalonii Chino

Acest model de pantaloni se potrivește cel mai bine cu ținutele smart-casual și business casual. Așadar, dacă ai o zi încărcată în care alergi de la o întâlnire la alta, o pereche de chino este combinația perfectă între comod și elegant. Pe scurt, sunt o alternativă mai inteligentă și mai elegantă a jeanșilor.

Mai mult de atât, dacă la finalul zilei ești invitat la un garden-party, dar nu ai timp să te schimbi, poți face o schimbare rapidă de look suflecând pantalonii chino cu 1 centimetru o singură dată sau de două ori. Acest truc îți va oferi un aspect mai relaxat și în același timp cool.

Îi găsești aici:

https://www.meyer-wegener.ro/pantaloni-barbati-meyer-monza-5458-verde.html

 

  1. Pantalonii cu șnur

Pe cât de comozi, pe atât de stilați, acești pantaloni sunt o alegere ideală pentru zilele în care vrei să arăți bine și să te simți în largul tău. Îi poți purta la birou cu o cămașă de in cu mânecile suflecate în zilele călduroase de vară sau chiar la plimbare relaxată pe plajă cu un tricou simplu și o pălărie. Versatilitatea lor îți oferă posibilități infinite!

Îi găsești aici:

https://www.meyer-wegener.ro/pantaloni-barbati-w-wegener-joker-5693-maro.html

 

  1. Pantalonii Cargo

Concepuți cu ani în urmă pentru utilitatea lor în rândul bărbaților care lucrau în construcții, acești pantaloni au revenit într-un mod mai elegant și mai stilat în zilele noastre în ținutele casual. Nici nu e de mirare, având în vedere că au buzunare laterale care sunt practice, dar în același timp oferă oricui un look urban și relaxat. Culorile cele mai întâlnite sunt bejul, culoarea nisipului, maro deschis, respectiv nuanțe ușor de combinat cu orice tricou.

Îi găsești aici:

https://www.meyer-wegener.ro/pantaloni-barbati-w-wegener-cargo-5501-bej.html

 

  1. Pantalonii slim-fit

Dacă nu îți este teamă să îți arăți silueta, atunci pantalonii slim-fit nu trebuie să lipsească din ținutele tale. Oferind un look contemporan și elegant, aceștia pot fi purtați cu ușurință la birou, la diferite întâlniri de afaceri, dar chiar și la o ieșire cu colegii. Cu sau fără un sacou potrivit, acești pantaloni îți oferă un aer încrezător și stylish. Fii curajos și poartă culori deschise în acest sezon!

Îi găsești aici:

https://www.meyer-wegener.ro/pantaloni-barbati-w-wegener-porto-5658-albastru-bleu.html

 

  1. Pantalonii regular-fit / modern-fit

 

Dacă nu ești adeptul pantalonilor slim-fit, atunci pantalonii regular-fit sunt pentru tine. Confortul este punctul lor forte, însă nici aspectul nu lasă de dorit, ajutându-te să alcătuiești un look clasic. Dacă ai zile în care urci și cobori în repetate rânduri din mașină pentru a ajunge dintr-un loc în altul, acești pantaloni sunt o soluție excelentă, întrucât căci îți oferă libertate de mișcare și în același timp un look elegant.

Îi găsești aici:

https://www.meyer-wegener.ro/pantalon-barbati-meyer-bonn-5420-maro-pantaloni.html  

 

Sperăm ca sfaturile noastre să-ți fie de folos și te așteptăm pe site-ul nostru să găsești perechea perfectă pentru tine!